Об'яви форума
|
Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України. Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України. Слава Україні !
|
|
Сьогодні: 23 Січня, 2021 13:43 |
Теми без відповідей | Активні теми
Автор |
Повідомлення |
CocaiNe
|
Додано: 15 Березня, 2012 16:18 |
|
 |
Частий гість |
 |
З нами з: 21 Червня, 2010 20:26 Повідомлення: 81 Репутація: 12
|
скажу честно-втягивает,особенно после проигрыша,есть жажда отыграться)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
|
|
Догори |
|
 |
Laska777
|
Додано: 28 Вересня, 2016 13:44 |
|
З нами з: 28 Вересня, 2016 11:04 Повідомлення: 8 Репутація: 0
|
Сколько не пробовала делать ставки, никогда не угадывала. Футбол постоянно с мужем смотрю. Не мое это.
|
|
Догори |
|
 |
Baliola
|
Додано: 06 Жовтня, 2016 12:12 |
|
 |
Новачок |
 |
З нами з: 11 Червня, 2016 22:37 Повідомлення: 15 Попередження: 1 Репутація: -1
|
Не только после проигрыша, но после выигрыша хочется еще пробовать и дальше получать денежки. Я вообще раньше очень отрицательно к этому относилась, но муж предложил вместе попробовать. Мы зарегистрировались на Ви не авторизовані для перегляду. , только при регистрации получили 200 грн, а потом еще и выиграли, по прогнозу. Радости не было предела, теперь частенько делаем ставки, пока был только один проигрыш, думаю так и останется он один и дальше.
|
|
Догори |
|
 |
Codi
|
Додано: 28 Липня, 2020 18:36 |
|
|
в карантині сидів домка то ставив через сайт Бетру - не скажу що я дуже азартна людина але все рівно вдома то чому б не спробувати трошки підзаробити)
|
|
Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|