Смілянський форум

Ласкаво просимо

* Погода 
* Правила   * Учасники
* Вхід   * Реєстрація
Об'яви форума

Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України.
Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України.
Слава Україні !


Сьогодні: 11 Грудня, 2017 18:06

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 5 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: помогите со скриптом
ПовідомленняДодано: 23 Січня, 2009 19:05 
Офлайн
Частий гість
Частий гість
Аватар користувача

З нами з: 04 Липня, 2007 21:50
Повідомлення: 60
Звідки: Smila
Репутація: 4
помогите с скриптом у меня что то не выходит получить переменную id после нажатия на ссылку,
чтоб заработало else с выводом формы для заполнения
Код:
<?php

if(!isset($id)) {
$result = mysql_query("SELECT id,title FROM название таблици");
$myrow = mysql_fetch_array($result);
do
{printf ("<p><a>%s</a></p>",$myrow["id"],$myrow["title"]);
}
while ($myrow = mysql_fetch_array ($result));
}
else
{ print <<<HERE
<form>
    HERE; }
?>


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 23 Січня, 2009 20:28 
Офлайн
Анімешник
Анімешник

З нами з: 17 Січня, 2007 22:57
Повідомлення: 2337
Репутація: 156
о_______О
Посмотрел код... Нет пути, «вебдизайнер», завязывай сейчас же >_<"


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 23 Січня, 2009 21:03 
Офлайн
Частий гість
Частий гість
Аватар користувача

З нами з: 04 Липня, 2007 21:50
Повідомлення: 60
Звідки: Smila
Репутація: 4
я тока учусь
а что там неправильно???

Додано через 11 хвилин 34 секунд:

вот полный код страницы
Код:
<?php include ("blocks/db.php"); ?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<title>редоктирования</title>
<link href="/phpsite/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body>
<table width="690" border="0" align="center" bgcolor="#FFFFFF" class="main_border">
<!--Подключаем шапку --> 
  <?php include ("blocks/header.php");  ?>
 
  <tr>
    <td><table width="690" border="0">
<!--Подключаем левый блок-->   
  <?php  include ("blocks/lefttd.php"); ?>
     
        <td valign="top">

<?php

if(!isset($id))
{
$result = mysql_query("SELECT id,title FROM les");
$myrow = mysql_fetch_array($result);
do
{
printf ("<p><a href='edit_les.php?id=%s'>%s</a></p>",$myrow["id"],$myrow["title"]);
}
while ($myrow = mysql_fetch_array ($result));
}
else
{
print <<<HERE
<form name='form1' method='post' action='add_les.php'>
          <p>
          <label>название<br>
            <input type='text' name='title' id='title'>
            </label>
          </p>
          <p>
            <label>краткое описание<br>
            <input type='text' name='meta_d' id='meta_d'>
            </label>
          </p>
          <p>
            <label>ключевые слова<br>
            <input type='text' name='meta_k' id='meta_k'>
            </label>
          </p>
          <p>
            <label>датa добавления<br>
            <input name='date' type='text' id='date' value='2009-01-22'>
            </label>
          </p>
          <p>
            <label>краткое описание с тегами абзацев
            <textarea name='description' id='description' cols='40' rows='5'></textarea>
            </label>
          </p>
          <p>
            <label>полный текст с тегами
            <textarea name='text' id='text' cols='40' rows='20'></textarea>
            </label>
</p>
          <p>
            <label>автор<br>
            <input type='text' name='author' id='author'>
            </label>
          </p>
          <p>
            <label>
            <input type='submit' name='button' id='button' value='Занести в базу '>
            </label>
          </p>
        </form>
HERE;
}
?>       
       
      </tr>
    </table></td>
  </tr>
<!--Подключаем нижний графический элемент -->
<?php
  include ("blocks/footer.php");
  ?>

</table>
</body>
</html>



Востаннє редагувалось andre в 23 Січня, 2009 21:55, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 23 Січня, 2009 21:43 
Офлайн
Анімешник
Анімешник

З нами з: 17 Січня, 2007 22:57
Повідомлення: 2337
Репутація: 156
andre написав:
а что там неправильно???
Полное незнание пыхпыха + полное незнание хтмл + полное незнание программирования >_<" Спасибо, нам индусов хватает….
Вот, например, объясни мне, 1) что такое “printf” и как оно работает; 2) что такое тэг <php> и откуда он взялся; 3) что такое тэг <a>…</a> без атрибутов?

ЗЫ: Есть подозрения, что ты, возможно, постил более правильных код, но движок форума его схавал, так что повтори пост, но установи «галочку» «Вимкнути HTML в цьому повідомленні» (первая которая). Если так, то я был не прав; но я судил то, что видел, а не то, что ты имел в виду.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 23 Січня, 2009 21:58 
Офлайн
Частий гість
Частий гість
Аватар користувача

З нами з: 04 Липня, 2007 21:50
Повідомлення: 60
Звідки: Smila
Репутація: 4
я выключил HTML


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 5 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
*Мобільна версія