Смілянський форум

Ласкаво просимо

* Погода 
* Правила   * Учасники
* Вхід   * Реєстрація
Об'яви форума

Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України.
Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України.
Слава Україні !


Сьогодні: 22 Листопада, 2019 3:59

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді  [ 12 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 07 Липня, 2013 23:23 
Офлайн
Псих
Псих
Аватар користувача

З нами з: 12 Березня, 2009 19:28
Повідомлення: 2280
Звідки: Смела
собрал комп
Материнська плата MSI 970A-G46 Socket AM3+, AMD 970, DDR3-2133(OC), 32 GB, 1Gb Lan, no GPU, ATX,
Процесор AMD FX-6300 (FD6300WMHKBOX) AM3+, 6 ядер, 3.50GHz, немає, 6MB, L3: 8MB, 32nm, 95W
память Kingston DDR3-1600 4096MB PC3-12800 (KHX1600C9D3B1K2/4GX)
БП 500 вт
винт 400гб и 500 гб
очень долго устанавливается винда ХР
тормозит комп
полностью отсутствует звук
драйвера из родного диска
в дипетчере знаков ? нет
биос не обновлял
в эвересте не пишет что за материнка
Подскажите в чём причина!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 08 Липня, 2013 8:20 
Офлайн
Гуру
Гуру
Аватар користувача

З нами з: 29 Січня, 2012 20:08
Повідомлення: 691
Звідки: мкр "Берізка"
Репутація: 39
Думаю, что что-то с винчестером

_________________
Якщо Ви не матюкаєтеся за кермом - значить Ви неуважно стежите за дорожньою обстановкою


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 08 Липня, 2013 8:24 
Офлайн
Затятий форумчанин
Затятий форумчанин
Аватар користувача

З нами з: 06 Грудня, 2009 12:27
Повідомлення: 255
Звідки: RPZ
Репутація: 15
На таке залызо встановлювати ХР "еретик")))
Но а по ділу може що з вінтами? ти їх розбив під віндовс форматнув і т.д
А може діло в дровах хоча навряд але може бути тут жеш встроєна відеокарта може іза цього?
Короче кажучи це треба коперсатись і думати, навіть може грітися а потім глючити треба все пробувати на зуб а тикати пальцем в небо це не професійно і тупо.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 08 Липня, 2013 9:23 
Офлайн
Гуру
Гуру
Аватар користувача

З нами з: 29 Січня, 2012 20:08
Повідомлення: 691
Звідки: мкр "Берізка"
Репутація: 39
Я б і не на таке залізо ХР встановлював би. У кожного свої заморочки, не треба от так одразу - якщо людина не тільки в іграшки грається, то напевно має якусь причини ставити ХР.
По суті - по-перше треба спробувати замінити шнурки SATA, загрузити Load setup defaults БІОС (на забувши потім переключити тип інтерфейсу з AHCI в Compatible/SATA. Потім, якщо не допоможе, пробувати ставити систему на другий HDD

_________________
Якщо Ви не матюкаєтеся за кермом - значить Ви неуважно стежите за дорожньою обстановкою


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 08 Липня, 2013 9:27 
Офлайн
Псих
Псих
Аватар користувача

З нами з: 12 Березня, 2009 19:28
Повідомлення: 2280
Звідки: Смела
Шнурки новые из комплекта
Винты живые
В любом случае к отсутствию звука какое отношение?
А встроенного видео нету.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 08 Липня, 2013 9:30 
Офлайн
Гуру
Гуру
Аватар користувача

З нами з: 29 Січня, 2012 20:08
Повідомлення: 691
Звідки: мкр "Берізка"
Репутація: 39
Сначала решаем первую задачу - почему долго устанавливается винда.
Потом - остальное. Шнурки новые - не отговорка. Звук - драйвера. После установки проверял, стали ли они корректно?

_________________
Якщо Ви не матюкаєтеся за кермом - значить Ви неуважно стежите за дорожньою обстановкою


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 08 Липня, 2013 9:49 
Офлайн
Псих
Псих
Аватар користувача

З нами з: 12 Березня, 2009 19:28
Повідомлення: 2280
Звідки: Смела
В диспетчере не было знака( ? )

Добавлено спустя 1 минуту 17 секунд:
В батарейке может быть причина?
Какой ток в к/з и напряжение в холостом ходу?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 09 Липня, 2013 0:53 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 22 Грудня, 2007 1:30
Повідомлення: 5060
Звідки: АНДІГРАУНД
Репутація: 472
garuaua написав:
почему долго устанавливается винда.

Так ХР завжди пів дня встановлювалась :) Це ж не 7 і тим більше не 8. (сьогодня ставив 8.1 то за 10 хв. встановилась і була готова до роботи).

Як що з вінтом все гуд то може просто збірка вінди така?!

А що до звуку то можливо в системі 2 звукових пристроя. Тоб то наприклад звукова карта й відяха.
Як що драйвер відео встановлювався автоматом а не з ручними параметрами то може просто встановився драйвер HDMI і система по дефолту виставля пристрій для виводу звука відяху. Тоді в налаштунках тре просто обрати Realtek як пристрій для виводу звуку.

_________________
 Ви не авторизовані для перегляду. 


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 09 Липня, 2013 8:14 
Офлайн
Ас клавіатури
Ас клавіатури

З нами з: 04 Березня, 2012 20:29
Повідомлення: 333
Репутація: -1
Цитата:
Так ХР завжди пів дня встановлювалась :) Це ж не 7 і тим більше не 8

півтора часа не більше


Востаннє редагувалось Stolen в 09 Липня, 2013 10:03, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 09 Липня, 2013 8:19 
Офлайн
Гуру
Гуру
Аватар користувача

З нами з: 29 Січня, 2012 20:08
Повідомлення: 691
Звідки: мкр "Берізка"
Репутація: 39
Коли це вона півдня встановлювалася? 10-15 хв...

_________________
Якщо Ви не матюкаєтеся за кермом - значить Ви неуважно стежите за дорожньою обстановкою


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 09 Липня, 2013 16:07 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 22 Грудня, 2007 1:30
Повідомлення: 5060
Звідки: АНДІГРАУНД
Репутація: 472
я образно взагалі то висловився

але й 10-15 хв. ХР ніколи не встановлювалась (навіть на ssd так швидко ХР не стане). мінімум для неї це 30-40 хв. + кілька хв. попутного гімору з налаштуванням під час установки.
І це як що оригінальний чистий образ а не перенасичена шлаком збірка. Під час установки одне тільки форматування (а як що ще й повне а не швидки) чого варте.

Тож залежно від заліза під час установки ХР і заснути можна було))

_________________
 Ви не авторизовані для перегляду. 


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: проблемма с новым железом
ПовідомленняДодано: 11 Липня, 2013 12:47 
Офлайн
Псих
Псих
Аватар користувача

З нами з: 12 Березня, 2009 19:28
Повідомлення: 2280
Звідки: Смела
Проблемму устранил
Тему закрыть


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Ця тема закрита, ви не можете редагувати повідомлення і писати відповіді  [ 12 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
*Мобільна версія