Смілянський форум

Ласкаво просимо

* Погода 
* Правила   * Учасники
* Вхід   * Реєстрація
Об'яви форума

Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України.
Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України.
Слава Україні !


Сьогодні: 19 Листопада, 2017 13:10

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 8 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Сырный суп по-французски
ПовідомленняДодано: 20 Лютого, 2012 20:51 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 23 Серпня, 2007 21:57
Повідомлення: 11680
Репутація: 2364
Сырный суп по-французски

Ингредиенты:

400-500 г филе
200 г плавленного сыра
400 г картофеля
150 г лука
180 г моркови
сливочное масло
соль,перец, зелень,лавровый лист


Зображення


Приготовление:

1. В кастрюлю на 3 л положить мясо и налить воды. Как только бульон начнет кипеть, добавить 1 ч.л. соли, пару горошков душистого перца и черного, 2-3 листика лаврового листа. Варить от момента закипания 20 минут. Затем мясо вынуть.

2. Картофель почистить и нарезать кубиками. Лук нарезать кубиками. Морковь натереть на терке. Мясо порезать небольшими кусочками.Плавленный сыр (если в виде брусочка) натереть на терке или порезать кубиками.

3. В кипящий бульон добавить картофель. С момента закипания 5-7 мин.

4. В это время делаем слабую зажарку на сливочном масле. Сначала кладем лук, затем морковь. Слегка посолить и поперчить. Готовую зажарку добавляем в суп и варим еще 5-7 мин.

5. Затем добавить порезанное мясо. Варим 3-4 минуты, добавляем плавленный сыр, хорошенько помешали и выключили огонь.

6. Перед подачей посыпать зеленью. По желанию подавать с гренками.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 20 Лютого, 2012 21:38 
Офлайн
Ветеран
Ветеран
Аватар користувача

З нами з: 09 Липня, 2008 19:31
Повідомлення: 798
Репутація: 582
Там по рецепту мусить бути присутній Франц. хліб, хех) сьогодні читав рандомно саме цей рец

Рецепт у мануалі до мікрофильовки

_________________
063 57 32 392


Востаннє редагувалось GARU в 20 Лютого, 2012 21:45, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 20 Лютого, 2012 21:41 
Офлайн
Маніяк
Маніяк
Аватар користувача

З нами з: 18 Березня, 2011 22:16
Повідомлення: 1873
Репутація: 230
а я сир у зажарку кидала

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 20 Лютого, 2012 21:44 
Офлайн
Маніяк
Маніяк
Аватар користувача

З нами з: 09 Лютого, 2011 16:41
Повідомлення: 1734
Звідки: з фронту
Репутація: 68
Філе курки?

_________________
А сегодня что для завтра сделал ты?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 20 Лютого, 2012 21:52 
Офлайн
Ветеран
Ветеран
Аватар користувача

З нами з: 09 Липня, 2008 19:31
Повідомлення: 798
Репутація: 582
Не знаю, але подавать з крюшонами)

Додано через 2 хвилин 32 секунд:

кукурузицу треба, а точніше масло кукурузиці

Додано через 33 секунд:

Ова, а де його взяти?!

Додано через 3 хвилин 42 секунд:

Партізан Авангардист філе готуєш на вибір)

_________________
063 57 32 392


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 24 Лютого, 2012 18:39 
Офлайн
Місцевий
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 20 Жовтня, 2010 8:58
Повідомлення: 157
Звідки: м.Сміла
Репутація: 8
Ммм вкусно звучит,надо попробывать.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 24 Лютого, 2012 18:56 
Офлайн
стаґий пеґдун
Аватар користувача

З нами з: 19 Листопада, 2007 0:54
Повідомлення: 10287
Репутація: 2801
уже пробовали, очень вкусно. Можно ещё грибов добавить ))


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 24 Лютого, 2012 20:00 
Офлайн
Ветеран
Ветеран
Аватар користувача

З нами з: 09 Липня, 2008 19:31
Повідомлення: 798
Репутація: 582
по визначенню не положено.

_________________
063 57 32 392


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 8 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
*Мобільна версія