Смілянський форум

Ласкаво просимо

* Погода 
* Правила   * Учасники
* Вхід   * Реєстрація
Об'яви форума

Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України.
Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України.
Слава Україні !


Сьогодні: 19 Листопада, 2017 13:19

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 11 Березня, 2011 19:25 
Офлайн
Псих
Псих
Аватар користувача

З нами з: 08 Березня, 2009 10:10
Повідомлення: 2552
Звідки: Фантазіландія)
Репутація: 931
Рецепт: Тушеная говядина в красном вине

Зображення


Коротко об этом рецепте: Нежная и ароматная говядина с травами в красном вине

Вам понадобится:
600 г говядины
2-3 ст.л. оливкового масла
1 лук репчатый
4 г муки кукурузной (можно пшеничной)
200 мл красного сухого вина
1/4 ч.л. сушеного базилика
1/4 ч.л. орегано
соль, свежемолотый черный перец по вкусу


Как готовить:

Мясо режем продолговатыми кусочками поперек волокон, лук режем полукольцами. Сковороду хорошо разогреваем и на оливковом масле Обжариваем на высоком огне кусочки говядины со всех сторон до образования румяной корочки. Очень важно обжаривать на очень горячей сковороде – так мясо сохранит сочность.
Добавляем лук и обжариваем еще в течение 1-2 минут, пока он не подрумянится. Посыпаем все мукой, размешиваем. Заливаем все вином и доводим до кипения.
Долейте кипящей воды или бульона так, чтобы он почти покрывал мясо, посолите, поперчите, добавьте специи и тушите под крышкой на маленьком огне около часа. Готовое мясо должно быть мягким и ароматным. Подавайте его с овощами или другим легким гарниром.
Есть варианты рецепта

При желании можно добавить грибы или чернослив – получится еще вкуснее. А вместо говядины взять свинину.

Время приготовления: 80 мин

Количество порций: 2


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 14:08 
Офлайн
Профі
Профі
Аватар користувача

З нами з: 24 Березня, 2008 12:29
Повідомлення: 489
Звідки: з дитинства
Репутація: 15
пилять, обычный ростбиф, только вина добавили...
сразу говорю сложный рецепт. т.к. вдоль волокон резать вдоль всего куска будет сложно жариьт/готовить... какой размер куска???


Догори
 Профіль  
 
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 15:49 
Офлайн
Псих
Псих
Аватар користувача

З нами з: 08 Березня, 2009 10:10
Повідомлення: 2552
Звідки: Фантазіландія)
Репутація: 931
Hideki написав:
Вам понадобится:
600 г говядины

и порезать на кусочки!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 15:50 
Офлайн
Модератор
Модератор
Аватар користувача

З нами з: 25 Жовтня, 2008 10:08
Повідомлення: 2770
Звідки: Подгород
Репутація: 273
Таке зверхнє ставлення, наче гуру кулінарії. Хай хоч тричі гуру, але працю інших поважати треба.

_________________
 Ви не авторизовані для перегляду. 
 Ви не авторизовані для перегляду. 


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 16:54 
Офлайн
Профі
Профі
Аватар користувача

З нами з: 24 Березня, 2008 12:29
Повідомлення: 489
Звідки: з дитинства
Репутація: 15
працю типа копіпаст ніколи не поважав
ви хоч розумієте що ви робите на кухні коли їжу готуєту?

в составе указано что говядині нужено 600 грам..
выход 2 порции по 300 грам. нихрена себе Вы жрете?
да еще и время готовки 80 минут... - каша мясная получиться или корова с которой готовиться данный гуляш 10 летняя,...


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 17:14 
Офлайн
Злобний адмін
Аватар користувача

З нами з: 08 Листопада, 2007 12:57
Повідомлення: 2744
Звідки: Сміла-Черкаси
Репутація: 263
Купер, ну наскільки мені відомо, то яловичина готується довгенько, якою б вона не була )) це ж не курочка що десять хвилин - і бац готово, і навіть не свининка
тушкована яловичина по-твоєму скільки готується? ;)

_________________
кросавчег :)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 17:37 
Офлайн
Маніяк
Маніяк
Аватар користувача

З нами з: 18 Березня, 2011 22:16
Повідомлення: 1873
Репутація: 230
lxcooper написав:
працю типа копіпаст ніколи не поважав
ви хоч розумієте що ви робите на кухні коли їжу готуєту?

в составе указано что говядині нужено 600 грам..
выход 2 порции по 300 грам. нихрена себе Вы жрете?
да еще и время готовки 80 минут... - каша мясная получиться или корова с которой готовиться данный гуляш 10 летняя,...
Ти що у нас кулінарний критик???Чому ти прискіпуєшся?Твої зауваження недоречні!Там ясно написано,що тушити на маленькому вогні.І яка різниця на скільки порцій(у рецепті вказано що на дві,а там хто на скільки хоче - на скільки і ділить...).І не потрібно розпинатися хто що розуміє стоячи на кухні!Ато у тебе виходить:"Вы тут все насрано - а я господин".

Додано через 8 хвилин 22 секунд:

Треба мати елементарну повагу до людей,які виклали рецепти.Не подобається - не читай.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 20:38 
Офлайн
Модератор
Модератор
Аватар користувача

З нами з: 25 Жовтня, 2008 10:08
Повідомлення: 2770
Звідки: Подгород
Репутація: 273
Я роблю копіпаст страв які готую або планую приготувати в найближчому майбутньому. Скоріш за все більшість на цьому форумі таким же макаром викладає рецепти, тому якщо я не можу самостійно викласти алгоритм приготування страви, то я беру з інтернетного джерела.
В своїй духовці я півдня можу шось тушити і воно буде соковите, бо в мене галіма совдепівська духовка. На всіх сайтах, де я шукаю рецепти ніхто агресивно до рецепту не ставиться, а всі спокійно обговорюють.

_________________
 Ви не авторизовані для перегляду. 
 Ви не авторизовані для перегляду. 


Востаннє редагувалось Mirzelle в 02 Червня, 2011 14:27, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 22:04 
Офлайн
Місс Форум 2007
Місс Форум 2007

З нами з: 16 Серпня, 2007 19:18
Повідомлення: 8220
lxcooper написав:
выход 2 порции по 300 грам. нихрена себе Вы жрете?

Як на мене це не так і багато.

Питання: Чому на кожен рецепт окрема тема? Я б все б в одну скидала.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 22:12 
Офлайн
Псих
Псих

З нами з: 05 Листопада, 2006 21:33
Повідомлення: 2014
Попередження: 1
Репутація: 9
Ха, шо там тих 300 грамм, та даже 600)) Захаваєш і ще попросиш, якщо смачне)

Є подозрєнія, що lxcooper анорексічєскій чувак)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 23:41 
Офлайн
Модератор
Модератор
Аватар користувача

З нами з: 25 Жовтня, 2008 10:08
Повідомлення: 2770
Звідки: Подгород
Репутація: 273
а ще мясо ужарюється =)

_________________
 Ви не авторизовані для перегляду. 
 Ви не авторизовані для перегляду. 


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 02 Червня, 2011 0:05 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 16 Грудня, 2008 0:02
Повідомлення: 4321
Репутація: 1622
не завжди воно ужарюється.Є такий посуд,що м"ясо в ньому зберігає свій об"єм.

_________________
Зображення

Минуле вмерзає в кригу.
© Ліна Костенко


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 02 Червня, 2011 6:58 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 23 Серпня, 2007 21:57
Повідомлення: 11680
Репутація: 2364
і тут пішла реклама посуду...


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 02 Червня, 2011 11:36 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 16 Грудня, 2008 0:02
Повідомлення: 4321
Репутація: 1622
І тут Вова вже не знає як вкусить...

Додано через 3 хвилин 49 секунд:

lxcooper написав:
сразу говорю сложный рецепт. т.к. вдоль волокон резать вдоль всего куска будет сложно жариьт/готовить...


написано ж!
Цитата:
Мясо режем продолговатыми кусочками поперек волокон

_________________
Зображення

Минуле вмерзає в кригу.
© Ліна Костенко


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 02 Червня, 2011 13:12 
Офлайн
Гуру
Гуру
Аватар користувача

З нами з: 21 Квітня, 2009 13:10
Повідомлення: 693
Репутація: 55
А я вот обожаю мясо, для меня 300гр это так-перекусить..
PS. на шашлык всегда беру не меньше 1кг мяса, еще и товарищей объедаю :smile36:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 03 Червня, 2011 0:19 
Офлайн
Псих
Псих
Аватар користувача

З нами з: 08 Березня, 2009 10:10
Повідомлення: 2552
Звідки: Фантазіландія)
Репутація: 931
GreenFey написав:
Таке зверхнє ставлення, наче гуру кулінарії. Хай хоч тричі гуру, але працю інших поважати треба.

это ко мне или к чуваку тому?

Додано через 3 хвилин 27 секунд:

да, я тоже выкладываю именно то, что хочу приготовить в скорем будущем) так и удобно, выложил и знаешь, что не потеряешь листочек с рецептом дома)

и я тоже считаю, что 300 гр мяса на одного человека - это не так уж и много! мне минимум 500 гр в самый раз! это на любителя и на разный объём желудка!хД

P.S. Вася мужиГ!


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
*Мобільна версія