Смілянський форум

Ласкаво просимо

* Погода 
* Правила   * Учасники
* Вхід   * Реєстрація
Об'яви форума

Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України.
Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України.
Слава Україні !


Сьогодні: 20 Листопада, 2017 6:41

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 3 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Леденцы на палочках.
ПовідомленняДодано: 03 Березня, 2011 13:52 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 01 Липня, 2009 18:10
Повідомлення: 3212
Недавно случайно у родителей нашел формочки для леденцов,вспомнилось детство.Хотелось бы узнать всевозможные рецепты,думаю ребенок с большей охотой попробует чем дурацкие чупачупсы и все прочее. :)ЗображенняЗображення

Додано через 2 годин 54 хвилин 17 секунд:

варианты карамели для леденцов:

Сливочная карамель
1 стакан сахара (200 г)
100 мл молока или сливок
40 г сливочного масла
ваниль по вкусу

Сахар с молоком или сливками уваривать на маленьком огне, постоянно помешивая, пока масса не приобретет кофейный цвет. Капнуть немного уваренной карамели в холодную воду - если сразу загустела - снять с огня, добавить ваниль и разлить по формам.
Если хотите, чтобы карамель была мягче - теплую карамель растереть с маслом. Такую карамель выливают на тарелку, смоченную водой (или смазанную маслом), и режут на квадратики.

Шоколадная карамель
125 г сахара
125 г меда
125 г шоколада

Сахар, мед и шоколад сварить на медленном огне. Если капля уваренной шоколадной массы сразу же загустела в холодной воде - карамель готова. Ее можно разливать по формам или вылить на смазанную маслом или смоченную водой тарелку, и затем порезать на квадратики.

Можно также приготовить Леденцы из фруктовой пасты (правда это будут не совсем "те" леденцы):
Хорошо уваренное повидло (или лучше сироп от варенья) - айвовое, яблочное, грушовое, сливовое ароматизировать щепоткой корицы и гвоздики (по желанию еще можно добавить измельченные орехи, цукаты, тертую апельсиновую или лимонную цедру). Из теплой фруктовой пасты слепить шарики или конфеты любой другой формы, воткнуть в них палочки.
После того, как фруктовые конфеты высохнут - обкатать их в сахаре или покрыть шоколадной глазурью.

_________________
Черкаси - серце України! Сепаратисти, геть з країни!!! (с)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 03 Березня, 2011 18:17 
Офлайн
Місс Форум 2007
Місс Форум 2007

З нами з: 16 Серпня, 2007 19:18
Повідомлення: 8220
Шкода, що нема формочок. Я про ці цукерки нию вже пів року, якщо не більше)
Треба зробити просто на паличках безформні, якщо вийде.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 03 Березня, 2011 18:53 
Офлайн
Живу я тут
Живу я тут
Аватар користувача

З нами з: 01 Липня, 2009 18:10
Повідомлення: 3212
Старый,старый рецепт.
9стол.ложек сахара
9.стол.ложек воды
1.5 стол.ложки уксуса.

Уваривать до твердого шарика на медленном огне.Разлить по формочкам.предварительно смазав их постным маслом.
Тільки но зробив по цьому рецепту. :)

_________________
Черкаси - серце України! Сепаратисти, геть з країни!!! (с)


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 3 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
*Мобільна версія