Смілянський форум

Ласкаво просимо

* Погода 
* Правила   * Учасники
* Вхід   * Реєстрація
Об'яви форума

Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України.
Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України.
Слава Україні !


Сьогодні: 20 Листопада, 2017 6:44

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Макарони по флотські))
ПовідомленняДодано: 09 Січня, 2010 11:50 
Офлайн
Активіст
Активіст
Аватар користувача

З нами з: 15 Червня, 2008 15:52
Повідомлення: 1353
Звідки: Черкаси,вокзал
Репутація: 906
У вас не виникало бажання приготувати щось смачне і нашвидкоруч? Так? Ну тоді вдягайте матроску і з вигуком ''тисячу чортів мені в печінку'' вмикайте плитку - будим готувати макарони по флотські))) рецепт настільки простий що аж соромн0 його писати)) ітак як говорить нам рецепт нам п0трібн0 -
300 гр. макарон
100 гр. мясного фаршу
1-2 цибулинки
3 ст. ложки вершкового масла
1/2 стак. мясного бульона
або води
сіль і
чорний мелений перец
Крок н0мер 1

Потрібн0 зробити фарш з мяса за доп0м0гою мясорубки( небеспечний сп0сіб)) бережіть свої пальці), або ж купити вже готовий,якщо ви справжній лінько)
Крок н0мер 2

Мясний фарш п0солить,п0перчить (все на свій смак) і обжарити в вершковому маслі( так гласить рецепт але я замість масла обжарюю мілко нарізане сало,мені так смачніше) та разом з дрібн0 п0різан0ю цибулинкою .
Крок н0мер 3
Ви м0жете протушити фарш за доп0м0гою бульйончика(бульйончик м0жна взяти обваривши мясо на фарш) чи води хвилин 10 - 15 ( я більш люблю жарене мясо )
Крок н0мер 4

Макарони відварюєм у підсоленій воді до готовн0сті, зливаєм воду та промиваєм водою (щоб вони не злиплись)
Крок н0мер 5
Змішуєм макарони з фаршем ( я після цього все це ще трошки прожарюю на мааааленькому вогні )

Крок н0мер 6
Смачн0го) доречі , експерементуйте є досить багато варіантів приготування))
Удачки

_________________
Ремонт моніторів,пк і.т.д.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 04 Лютого, 2010 16:34 
Офлайн
Експерт
Експерт
Аватар користувача

З нами з: 09 Березня, 2009 20:35
Повідомлення: 597
Репутація: 1631
Если готовить это блюдо с тушенкой, то на сковороде сначала обжарить лук, затем добавить к луку тушенку, все обжарить, удалить лишний вытопившийся жир. Это скорее студенческий вариант :roll:
Можно и так: фарш протушить с морковкой и луком. Посолить, поперчить по вкусу. Перед концом добавить пару ложек сметаны и хорошо перемешать. Пока готовится подливка (фарш в бульоне), отварить макароны. Когда макароны будут готовы, откинуть их на дуршлаг, промыть под кипятком (чтобы не склеивались), дать обтечь воде и выложить на сковородку с фаршем в подливе. Все хорошо перемешать. Подавать, посыпав зеленью. Тоже вкусно получается. :twisted:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 03 Березня, 2011 16:22 
Офлайн
Магістр
Магістр
Аватар користувача

З нами з: 29 Листопада, 2010 17:38
Повідомлення: 902
Можна еще фарш поджарить на сале, так вкуснее получаеться=)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Червня, 2011 14:18 
Офлайн
Профі
Профі
Аватар користувача

З нами з: 24 Березня, 2008 12:29
Повідомлення: 489
Звідки: з дитинства
Репутація: 15
Супер рецепт даже придраться некчему... просто и правильно, а вот с тушенкой дохлый вариант... лучше так на хлеб мазать...
а если фарш с томатной пастой замутить на сковородке то ваще паста получиться... в смелянском варианте


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 4 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
*Мобільна версія