Смілянський форум

Ласкаво просимо

* Погода 
* Правила   * Учасники
* Вхід   * Реєстрація
Об'яви форума

Смілянський форум засвідчує свою підтримку українському народу. Ми засуджуємо дії російської влади, що нахабно ввела свої збройні сили на територію України.
Ми єдина, незалежна держава і вторгнення на нашу територію - це порушення суверенності України.
Слава Україні !


Сьогодні: 20 Листопада, 2017 10:47

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 34 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Серпня, 2009 0:29 
Офлайн
Активіст
Активіст

З нами з: 24 Січня, 2007 14:13
Повідомлення: 1436
Репутація: 200
Сашго, так ти тісто з дріжжами робив(хоча наврядчи)чи з кефіром і содою?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Серпня, 2009 0:31 
Офлайн
Магістр
Магістр
Аватар користувача

З нами з: 06 Січня, 2009 3:53
Повідомлення: 870
Звідки: Katarr
Репутація: 401
FallenAngel написав:
кефіром і содою?

якшо скисше молоко можна назвати кефіром(але на смак як кефір))

Додано через 10 секунд:

джіжджів не добавляв


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Серпня, 2009 0:31 
Офлайн
Модератор
Модератор
Аватар користувача

З нами з: 25 Жовтня, 2008 10:08
Повідомлення: 2770
Звідки: Подгород
Репутація: 273
Нічого, доречі якщо лишається тісто, то можна ще його кинути в кульочок целохвановий, зав"язати щоб бульок повітря не було і в морозилку вкинути, потім як треба буде розморозити і пекти ще щось, тіки дріжджове після розтаювання добре підйомні характеристики втрача

_________________
 Ви не авторизовані для перегляду. 
 Ви не авторизовані для перегляду. 


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Серпня, 2009 0:35 
Офлайн
Магістр
Магістр
Аватар користувача

З нами з: 06 Січня, 2009 3:53
Повідомлення: 870
Звідки: Katarr
Репутація: 401
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 01 Серпня, 2009 0:42 
Офлайн
Магістр
Магістр
Аватар користувача

З нами з: 06 Січня, 2009 3:53
Повідомлення: 870
Звідки: Katarr
Репутація: 401
Зображення
Зображення


я барікадірую двері,
щас бум пробувать що воно вийшло..
мо воно не добре


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 Серпня, 2009 12:42 
Офлайн
Місс Форум 2007
Місс Форум 2007

З нами з: 16 Серпня, 2007 19:18
Повідомлення: 8220
Я робила таку...вийшла тоненька..мені сподобалась дуже.

* 30 мл (2 ст л) оливкової олії
* 200 мл (1 склянка) молока, нагрітого до температури 43 градуси (у мікрохвильовій - приблизно 45 сек.) *Хто не знає, як зробити 43 градуси – це просто.. якщо температура тіла 36, то молоко має бути трішки тепліше)))
* 8г (2 ч л) цукру
* 330 г (2 1/3 склянки) борошна
* 7 г сухих дріжджів
* 3 г (1/2 ч л) солі

1. Нагрівати духовку до 65 градусів і вимкнути. Там підніматиметься тісто.
2. Дріжджі висипати в молоко, додати цукор. Залишити на 10 хв.
3. Змішати сіль і муку.
4. Замісити тісто, додаючи рідкі інгредієнти (молоко з дріжджами і оливкову олію).
5. Місити до отримання гладкого тіста, яке не прилипає до рук.
6. Ємність, в якій підніматиметься тісто, злегка змастити оливковою олією і покласти в неї тісто у формі кулі.
7. Тісто поставити у вимкнену духовку на 30 хв. Накрити з вологим рушником. (можна і не накривати))))
8. Тісто розділити на 2 частини. Розкачати до бажаного розміру. Виходить 2 великих тонких піци.
9. Деко (або форму для випікання) змастити оливковою олією. Викласти масу. Залишити на 20 хв.
10. Духовку включити нагріватися до 205-210 С.
11. Підготувати начинку за смаком.
12. Оформити піцу.
13. Випікати приблизно 20-25 хв.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 Серпня, 2009 12:48 
Офлайн
Злобний адмін
Аватар користувача

З нами з: 11 Серпня, 2008 22:12
Повідомлення: 3470
Звідки: З Луни..
Репутація: 964
І в мене колись було отаке піц0__))
Зображення
Зображення

_________________
Бэээээээээээээээ


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 Серпня, 2009 12:49 
Офлайн
Місс Форум 2007
Місс Форум 2007

З нами з: 16 Серпня, 2007 19:18
Повідомлення: 8220
Сам готував? :oops:

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 08 Серпня, 2009 12:54 
Офлайн
Злобний адмін
Аватар користувача

З нами з: 11 Серпня, 2008 22:12
Повідомлення: 3470
Звідки: З Луни..
Репутація: 964
Ну майже з сестрою_)) :oops:

_________________
Бэээээээээээээээ


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 22 Червня, 2010 13:32 
А я делаю только с дрожжевого теста: 1 ст.сыроватки, щепотку соли, 50-ти граммовую пачку дрождей разделить на три части и кинуть, только третью часть. Сыроватку нагреть немножко и развести там дрожди. Затем в 3 стакана муки вылить эту сыроватку, кинуть щепоточку соды, дать постоять 1 минуту. Затем оставить тесто на пол часика. Изумительно мягкое тесто, раскатываю тонким слоем. Начинка: Соус Краснодарский() пробывала с другим соусом - не вкусно получается, затем кладёшь маринованный лук (полукольцами нарезать ложку чайную уксуса, ложку сахара дать настояться 2 часа), ложишь слой копченой колбасы или ветчины, слегка наносишь майонез(отрезать тоненько пакет от майонеза и сделать решёточку на пицце), затем выложить грибы заранее порезанные, опять помазать майонезом, затем ложишь ананасики, трёшь сыр сверху посыпаешь зеленью и в духовку на 20-25 мин. Также пробывала добавить оливки с начинкой болгарского перца, Сколько перепробывала пицц, вкуснее не пробывала нигде, даж в пиццерии


У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.


Догори
  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 10 Лютого, 2011 14:48 
Офлайн
Проходив мимо
Проходив мимо

З нами з: 25 Травня, 2010 10:37
Повідомлення: 4
Репутація: 2
Быстрая пицца

Зображення

Ингредиенты
мука 250 граммов
соль 1, 2 чайные ложки
сода 1, 2 по вкусу
сахар 2 чайные ложки
майонез 2 по вкусу
помидор 5 долек
сыр 8 долек

Для приготовления надо: муку и кефир смешать, добавить соль, сахар, соду, погашенную уксусом.
Готовое тесто вылить на противень и дать ему растечься по поверхности.
Несколько минут подержать в духовке, а в это время подготовить начинку.

Затем готовое для заправки тесто смазываем майонезом и поверх выкладываем порезанные тонкими кольцами помидоры, хорошо засыпаем сыром и ставим в духовку до полной готовности.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 04 Червня, 2011 16:41 
Офлайн
Активіст
Активіст
Аватар користувача

З нами з: 08 Травня, 2011 22:52
Повідомлення: 1112
Репутація: 135
Вот мой рецептик
http://smilaforum.org.ua/viewpost.php?p=1105302

_________________
Иногда так хочется снять мой нимб и шандарахнуть кому-нибудь в глаз!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 13 Січня, 2012 1:33 
Офлайн
Модератор
Модератор
Аватар користувача

З нами з: 09 Червня, 2007 23:28
Повідомлення: 2296
Звідки: Сміла
Репутація: 1049
тесто
1.5 ст. води,
0.5 ст. ростительного масла,
2 яйца,
1 ст. ложка сахара,
0.5 ч. ложки соли,
40 г. дрожжей,
6 ст. муки.
Воду, масло, сахар, соль довести до кипения, остудить до теплого добавить дрожжи, муку. Замесить не крутое тесто и прикрыть емкость с тестом и поставить в холодильник на 1 час )

начинка
300 г твердого сыра,
300 г колбасы (например “салями”) ну я использую "охотничьи колбаски" :)
300-400 г шампиньонов смотри в АТБ бывают они не очень свежие чем они дольше лежат тем легче ))
1 крупная луковица,
кетчуп,
майонез,
петрушка, укроп,
1 помидора (по желанию) или болгарский перец,

приготовление
Помой и очисти грибы. Нарежь их пластинками. Лук нарежь кольцами. Помидор надрежь крестиком, облей кипятком и очисти шкуру. Нарежь ломтиками.
Колбасу нарежьте тонкими ломтиками. Сыр натрите на крупной терке.
Лук слегка обжарить на сковороде с растительным маслом и добавить пластинки грибов. Обжаривать на небольшом огне до готовности грибов. (Можно лук замариновать)
Присыпь стол мукой, положить половину теста на стол и раскатай по размеру формы в какой будешь печь (у меня она прямоугольная =)) ).
Выложить тесто в форму с второй половины сделать ободок. На тесто положить кетчуп и размазать потом потыкать вилкой ну не очень часто, потом выложить грибы с луком. Сверху на грибы положить колбасу и помидоры(перец).
Сделать сеточку из майонеза и посыпать пиццу тертым сыром и зеленью.
Запекай 30-40 минут в духовке, разогретой до 180°С.

бон аппетит :) или приятного аппетита...

_________________
Зображення
Зображення
Якщо я знаю, що знаю мало, я досягну того, щоб знати більше ...
Героями не рождаются, ими становятся!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 24 Січня, 2012 19:09 
Офлайн
Місцевий
Місцевий
Аватар користувача

З нами з: 20 Жовтня, 2010 8:58
Повідомлення: 157
Звідки: м.Сміла
Репутація: 8
когда то пыталась приготовитъ сама,но тесто не получалось потом психонула и забросила ето дело,а теперь вот загорелась,сколько рецептов!!! Спасибо!


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 34 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Вперед:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
*Мобільна версія